Salam Azerbaycan!

Agito’nun da paydaşları arasında yer aldığı “Türkiye Finans ve Sigorta Liderleri Zirvesi” Bakü'de gerçekleşti.

December 28, 2022

2 Aralık’ta Agito’nun da paydaşları arasında yer aldığı “Türkiye Finans ve Sigorta Liderleri Zirvesi” gerçekleşti. İki kardeş ülke arasında sektörel bilgi birikiminin paylaşıldığı ve işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği bu önemli zirveye ilgi oldukça büyüktü. Agito’nun yeni marka kimliği ile ilk kez sponsor olduğu bu etkinliğin konuşmacılarından biri de Agito CEO’su Mutlu Uğursal’dı.

25 yıla dayanan bilgi birikimini Azerbaycan’a da aktarmak istiyoruz.

Azerbaycan’ın sigorta sektöründe hızla devam eden dijital dönüşüm sürecine ve Agito olarak bu sürece katmak istedikleri değere değinen Uğursal:

“Bugün burada, Azerbaycan’a yatırım yapma hedefi ile bulunuyoruz. Agito ve tüm Türkiye sigorta sektörü olarak öğrenilmiş bazı derslerimiz var. Kendi adımıza, 25 yıla dayanan bu bilgi birikimini buraya(Azerbaycan’a) da aktarmak istiyoruz. Türkiye sigorta sektöründe kullanılan akıllı ürünlerin burada da verimli sonuçlar sağlayacağına eminiz. Bu uygulamaların hızlı bir şekilde penetrasyonunu sağlayarak, pazara giriş sürelerinizi kısaltacağız. Böylece, dijital dönüşüm süreçlerini sizler için kolay yönetilebilir hale getireceğiz. Bütün bu dönüşüm sürecinde Agito, teknoloji partneriniz olarak her zaman yanınızda olacak. 

Birkaç konunun altını tekrar çizmek isterim. Agito olarak hedefimiz bu büyüyen pazarda yerel olmak. Azerbaycan sigorta sektörünün taleplerini göz önünde bulundurarak, tüm regülasyonlara uyumlu ve tüm entegrasyonları tamamlamış bir şekilde faaliyet göstereceğiz. Bu glokalizasyon sürecine Bakü’de bir ofis açarak başlamak önceliklerimiz arasında. Yani, burada yerel bir parti ile çalışacaksınız ve 1. seviye bakım hizmetlerine hızlıca ulaşabiliyor olacaksınız. Tüm bunlara ek olarak, devamlı yenilenen ve gelişen ürünlerle, buradaki dönüşüm sürecinize hız kazandıracağız. Türkiye’de ürettiğimiz dijital ürünlerimizi aynı gün, herhangi bir gecikme olmadan sizler de kullanabiliyor olacaksınız.

Azerbaycan sigorta sektörünün taleplerini göz önünde bulundurarak, tüm regülasyonlara uyumlu ve tüm entegrasyonları tamamlamış bir şekilde faaliyet göstereceğiz.

İlerleyen dönemlerde, tüm bu güçlü yönlerimizi ve 25 yılık sigortacılık bilgi birikimimizi de kullanarak, sizlerle önemli projelere imza atacağımıza inanıyoruz. 

Agito ile tanışın ve dijital ivmeyi yakalayın.” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Benzer Yazılar

SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Agito Sigorta Haftasını Coşkuyla Kutladı
Devamını oku
INSURTECH
BİLİNİRLİK VE ÖDÜLLER
Agito, Bilişim 500’de 9. Yılını Birincilikle Kutladı
Devamını oku
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Sigorta Sektörünün Dijital Dönüşümü: Gelecekle Bütünleşmek
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.