Agito, 11 Yıldır Bilişim500 - Sigortacılık Sektörü Yazılım Kategorisinde Birinciliğini Sürdürüyor!

Agito, 11 yıl üst üste en büyük sigorta yazılımı şirketi seçildi.

Aysel B.
August 13, 2024

Bu yıl yirmibeşincisi yayınlanan ‘’Bilişim 500 – İLK BEŞYÜZ BİLİŞİM ŞİRKETİ Araştırması’’ sonuçları, gerçekleşen görkemli ödül töreniyle sektöre duyuruldu. Sigortacılık Sektörü Yazılım Kategorisi’nde araştırmaya dahil edilen şirketler arasında Agito, bu sene de birinciliğini korudu. 

Agito, sigorta sektörünün dijital dönüşümüne öncülük etme vizyonu ve bu doğrultuda yaptığı önemli yatırımlar sonucunda 11 yıl üst üste en büyük sigorta yazılımı şirketi seçildi. 

Ödülü alan Agito Proje Geliştirme ve Uyarlama Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Gülşah Sezek, bu başarının arkasında yatan özverili çalışma ve sürekli gelişim yapısından bahsetti ve;

“Agito olarak, 27 yılı aşkın süredir sigortacılık sektöründe dönüşüme, dijitalleşmeye ve sürekli gelişime öncülük ediyoruz. Bu sürede, sektörün lider teknoloji partneri olarak kendimize meydan okumaktan, teknolojik gelişmelere adapte olmaktan, dönüşmekten ve müşterilerimiz için gelişmekten hiç korkmadık. Türk ve global danışmanlık şirketlerinden aldığımız danışmanlıklar, oluşturduğumuz kapsamlı dönüşüm stratejisi ve ürünlerimizi sürekli iyileştirme yönünde aldığımız aksiyonlarla her yıl daha hızlı büyüdük. 

11 yıl önce Bilişim500 Araştırmasına katıldığımız ilk günden itibaren Sigortacılık Sektörü Yazılım Kategorisinde liderliğimizi koruyoruz. Bu başarının arkasında özverili çalışmalarıyla, takip ettiğimiz vizyona bir adım daha yaklaşmamızı sağlayan değerli çalışanlarımız, bize güven ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen müşterilerimiz ve sürekli gelişime verdiğimiz önem var.” dedi.

Benzer Yazılar

BAŞARI HİKAYESİ
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Agito iş birliği ile MAPFRE Sigorta'nın Dijital Dönüşüm Yolculuğu Başladı
Devamını oku
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Agito Sigorta Haftasını Coşkuyla Kutladı
Devamını oku
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
BAŞARI HİKAYESİ
MetLife Türkiye'nin Dijital Dönüşüm Ortağı Agito Oldu
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.