Agito’dan Büyük Rekor

6. Yıl Üst Üste Global Sigorta Yazılımı Şirketleri Arasında Yer Almaya Hak Kazandık.

Aysel B.
December 19, 2023

Global ve Türkiye sigorta sektörü önemli risklerin, değişikliklerin ve dijitalleşmenin etkisiyle dinamik bir dönemden geçiyor. Bu değişime ayak uydurabilen şirketlere ilişkin çeşitli araştırmalar yapan Gartner’ın ilgili raporlarında 6 yıl üst üste yer almaya hak kazanan ilk ve tek Türk Sigorta Yazılımı Şirketi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

“Agito’nun 6 yıl arka arkaya Gartner raporlarında yer almaya hak kazanması, şirket olarak istikrarlı gelişime verdiği önemin simgesidir.”

Agito CEO’su Mutlu Uğursal, sektörde dikkat çeken bu başarı ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Bu yıl, Agito olarak önemli bir başarıya daha imza attık. 2023 dahil olmak üzere altı yıl boyunca Gartner raporlarında yer alan tek Türk Sigorta Yazılımı Şirketi olarak kendi rekorumuzu bir daha kırmayı başardık.

Biz Agito olarak her zaman geleceğin sigortacılığına odaklanıyor, Türkiye sınırlarını aşarak global sigorta sektöründe de etki yaratma hedefine adım adım yaklaşıyoruz. "Market Guide" ve "Magic Quadrant" gibi global sigorta sektörünü şekillendiren değerlendirme raporlarında öne çıkarak uluslararası arenada kendimizi konumlandırmayı önemsiyoruz.

Global sigorta sektöründe kazandığımız bu bilinirliğin kaynağı sadece başarılarımız değil, aynı zamanda sektör trendlerine daima öncülük etme kararlılığımız. Biz sektördeki değişimleri yakından takip ediyor, Gartner, Celent gibi öncü şirketlerden bu başarıyı ve gelişimi koruyabilmek adına çeşitli danışmanlıklar alıyoruz. Agito’nun yenilikçi iş modellerini ve teknolojik gelişmeleri sektöre kazandırma vizyonu ve bu danışmanlıklardan edindiğimiz önemli içgörüler birleşince ortaya harika işler çıkıyor.

Bu vesile ile, kendimizi sürekli geliştirmemizi ve bu başarıları elde etmemizi sağlayan başta 250’ye yakın uzman çalışanımız ve tüm değerli iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Onların sonsuz destekleriyle birlikte hem Türkiye hem de global sigorta sektöründe yenilikçi projelere imza atmaya devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

Benzer Yazılar

AGITO UPDATE
25 Yıllık Yeni Agito'ya Hoş Geldiniz!
Devamını oku
AGITO UPDATE
BAŞARI HİKAYESİ
SİGORTA SEKTÖRÜ
Başarı Hikayesi - Garanti BBVA Emeklilik
Devamını oku
INSURTECH
SİGORTA SEKTÖRÜ
BİLİNİRLİK VE ÖDÜLLER
Agito’dan Yeni Bir Uluslararası Başarı!
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.