Türkiye Sigorta Sektörü 2. Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde Buluştu!

Agito olarak, bu sene 2.si düzenlenen Uluslararası Sigorta Zirvesi’nin sponsorlarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz!

Aysel B.
September 28, 2023

Her sene Türkiye Sigorta Birliği tarafından düzenlenen ve sektörün geleneği haline gelen Sigorta Haftası, bu sene oldukça önemli bir konuya dikkat çekti. “Afet Riskleri ve Sigorta: Afetlerin Etkilerini Azaltmada Sigortacıların Rolü” temasıyla 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan Sigorta Haftası, tüm sektör oyuncularını bir araya getirdi. 

2. Uluslararası Sigorta Zirvesi - 12. Sigorta Haftası

“Agito olarak, bu sene 2.si düzenlenen Uluslararası Sigorta Zirvesi’nin sponsorlarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz!”

Agito olarak, 25-26 Eylül tarihlerinde küresel düşünce liderlerini, inovasyon öncülerini ve sektör profesyonellerini bir araya getiren ve bu sene 2. kez düzenlenen Uluslararası Sigorta Zirvesi’nin sponsorlarından biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle yaşanan afetlerin sigorta sektörüne etkileri, sektörün geliştirdiği uzun vadeli stratejiler ve teknolojinin sağladığı avantajlar açısından önemli içgörüler elde edildiğine inandığımız bu etkinliğin bir parçası olmak bizim için çok değerli.

Desteklerinden dolayı plaket takdim edilen Agito CEO’su Mutlu Uğursal;

“Bu sene hepimizi üzen ve tüm Türkiye’yi derinden etkileyen doğal afetler sonrasında, iyi ki sigorta sektöründeyiz dedik. Sigorta şirketleri afetzedelerin yaralarını sararken kesintisiz hizmet sağlanabilmesi için arka planda durmadan çalıştık. Çünkü biliyoruz ki sigorta, her anın kıymetini bilmektir. Biz de bu sektörde birçok sigorta şirketinin teknoloji partneri olmanın kıymetini biliyor, 12. Sigorta Hafta’sını kutluyoruz.” dedi.

Benzer Yazılar

AGITO UPDATE
SİGORTA SEKTÖRÜ
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
Sigorta Sektörü Agito ile Dijital İvmeyi Yakalıyor
Devamını oku
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Salam Azerbaycan!
Devamını oku
BAŞARI HİKAYESİ
SİGORTA SEKTÖRÜ
Agito ve Katılım Emeklilik İş Birliği Sektöre Güç Katacak
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.