Agito’dan Big Bang 2021’de Insurtech Ödülü

Agito hem otomotiv hem de sigortacılık sektörüne fayda sağlayan bir insurtech girişimi olan; tüm sigortalar, servisler ve kullanıcılar için süreçlerin tek bir platformdan yönetilmesini sağlayan Kazayaptim.com’a 110.000 TL’lik ödül verdi.

January 4, 2023

Dünyanın en iyi beş üniversite kuluçka merkezi arasında gösterilen İTÜ Çekirdek’in 2021 yılında kabul ettiği girişimlerin en iyilerini belirlediği Big Bang Start-up Challenge 2 Aralık Perşembe günü online olarak gerçekleştirildi.

Serdar Kuzuloğlu’nun sunuculuğunda gerçekleşen ve dijital dönüşümün tüm sektörlerdeki öncülerinin ortaya çıkmasını sağlayan etkinlik girişimcilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Etkinlikte 458 milyon TL’yi bulan rekor kaynak girişimcilerle buluştu.

Agito, İTÜ Çekirdek Big Bang 2021 kapsamında, insanların kaza anında ne yapacağını bilememesinden yola çıkarak, herkesin aklında kalabilecek, tüm sigortalar, servisler ve kullanıcılar için işleri kolaylaştıran tek platform olan Kazayaptim.com’a 110.000 TL ödül ile destek verdi. Kazayaptim.com kaza süreçlerinde sigorta, hasar, servis, bakım ve hukuksal destek hizmetleri gibi ihtiyaç duyulan her konuda, 7/24 canlı destek hattı ile en hızlı şekilde kullanıcılarına fayda sağlayan bir platformdur.

Kazayaptim.com’a ödülünü takdim eden Agito CEO’su Mutlu Uğursal;

“Öncelikle 10. yılını kutladığımız İTÜ Çekirdek BigBang programını bu noktalara getiren tüm kadroyu tebrik ederek başlamak istiyorum. Agito olarak, İTÜ Çekirdek’in kurulduğu ilk günden beri, 10 yıldır yanında yürüdüğümüz için mutluyuz. İTÜ Çekirdek Insurtech Programı’nı 3 yıl önce kurarken, bu oluşumun içinde bir teknoloji firması olarak yer almıştık. Bu insurtech programının içinde yer alan tek teknoloji firması olarak da ödülümüzü bölmeden sadece bir firmaya verme kararı aldık. Otomotiv firmaları ile sigorta firmalarını bir araya getirerek, hem sigortalı hem sigorta şirketi hem de servis tarafındaki süreçleri otomatize eden ve herkes için ortak faydaya odaklanan Kazayaptim.com'a ödülümüz olan 110.000 TL'yi takdim ediyor, kendilerini tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Benzer Yazılar

DİJİTAL DÖNÜŞÜM
INSURTECH
SİGORTA SEKTÖRÜ
Dijital Dönüşüm: Sigorta Şirketleri için Başarının Sırrı
Devamını oku
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
BAŞARI HİKAYESİ
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Agito ve BNP Paribas Cardif İş Birliği Dijitalleşme Sürecinde Sektöre Yol Gösteriyor
Devamını oku
INSURTECH
BİLİNİRLİK VE ÖDÜLLER
Agito, Bilişim 500’de 9. Yılını Birincilikle Kutladı
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.