Agito Sigorta Haftasını Coşkuyla Kutladı

Agito Türkiye Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde Gala Yemeği sponsoru oldu

December 28, 2022

Agito Türkiye Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde Gala Yemeği sponsoru oldu

Bu yıl 11.si gerçekleşen Sigorta Haftası’nı, sigorta sektörünün dijital dönüşüm öncüsü olan Agito büyük bir coşkuyla kutladı. Sigorta Haftası kapsamında bu sene ilk kez düzenlenen ve hem Türkiye hem de global sigorta sektöründen önemli katılımcıların bulunduğu Türkiye Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde Gala Yemeği Sponsoru oldu. Agito’ya bu önemli etkinliğe sağladığı katkılarından dolayı Türkiye Sigorta Birliği tarafından plaket takdim edildi. Agito CEO’su Mutlu Uğursal “Agito olarak, Türk Dünyası Sigorta Birlikleri için çeşitli panellerin düzenlenerek, taraflar arasındaki iş birliğinin artmasının hedeflendiği organizasyona sponsor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.” dedi.

Sigorta Kıymet Bilmektir

23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ve sigorta sektörünün bugününün ve geleceğinin konuşulduğu zirvede, tüm katılımcılar “Sigorta Kıymet Bilmektir” mottosuyla sigortanın önemine vurgu yaptı.

Son olarak, tüm sektör ve paydaşlarının Sigorta Haftası’nı kutlayan CEO Mutlu Uğursal (Agito), kutlama mesajında “Dijital dönüşüme öncü olarak sigorta sektörümüzün geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz ve bu süreçteki görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Sürdürülebilir bir gelecek ve bilinçli bir toplum için sigorta kıymet bilmektir” dedi.

Benzer Yazılar

SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Agito Sigorta Haftasını Coşkuyla Kutladı
Devamını oku
AGITO UPDATE
BAŞARI HİKAYESİ
SİGORTA SEKTÖRÜ
Başarı Hikayesi - Garanti BBVA Emeklilik
Devamını oku
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Metaverse Sigortacılığı Yeni Bir Boyuta Taşıyacak mı?
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.