Agito InsurTech PartnerHUB Platformu’nun En Yeni Üyesi Öneriver Robo-Danışman

Sigortacılık sektörüne yön veren inovatif ürün ve servisleri partner ekosistemi aracılığıyla sektöre sunan Agito, InsurTech PartnerHUB platformuna, Öneriver Robo-Danışman’ı dahil etti.

January 5, 2023

Sigortacılık sektörüne yön veren inovatif ürün ve servisleri partner ekosistemi aracılığıyla sektöre sunan Agito, InsurTech PartnerHUB platformuna, 2018 yılından beri faaliyet gösteren Öneriver Robo-Danışman’ı dahil etti.

1995 yılından beri sermaye piyasaları için teknoloji çözümleri sağlayan İnfina Yazılım’ın kardeş kuruluşu olan Öneriver Robo-Danışman, sermaye piyasası kurumlarına robo-danışmanlık çözümleri sunmaktadır. Öneriver Robo-Danışman’ın, ülkemizdeki en popüler bireysel tasarruf yöntemi olan Bireysel Emeklilik Sistemi hizmetlerini sunan şirketlerin, katılımcılarına daha iyi hizmet verebilmeleri için özel olarak geliştirdiği çözümleri bulunuyor. Öneriver Robo-Danışman’ın ürün yelpazesinin içinde risk profilleme, portföy oluşturma, hedef odaklı yatırım, fon optimizasyonu ve her şirkete uyarlanabilen son kullanıcı önyüz çözümleri yer alıyor. Bu çözümleri için 2 adet patent başvurusu bulunan Öneriver Robo-Danışman, uygulamalarını makine öğrenmesi modelleri ile destekliyor.

İnfina Yazılım’ın 25 yıllık deneyimini ve yazılım geliştirme gücünü, Agito’nun emeklilik sektöründeki deneyimi ve gücü ile birleştiren Öneriver Robo-Danışman, tüm ürünleri ile BES şirketlerine ve katılımcılarına katma değer sunmaya hazır.

Öneriver Robo-Danışman Hakkında

İnfina Yazılım’ın kardeş kuruluşu olan Öneriver Robo-Danışman 2018 yılında finans kurumlarından bağımsız bir ortaklık yapısıyla kuruldu. İnfina Yazılım’ın çeyrek asır boyunca sermaye piyasalarına yönelik yazılım ürünleri geliştirme tecrübesinden güç alan Öneriver Robo-Danışman’ın ürün yönetimi alanında 4, yazılım geliştirme alanında 6 çalışanı bulunuyor. 2 patent başvurusu bulunan ve 3. patent başvurusunu hazırlayan Öneriver Robo-Danışman’ın müşteri risk profili çıkartma, portföy oluşturma, hedef odaklı yatırım, fon optimizasyonu ve son kullanıcı önyüzlerine yönelik çözümleri bulunuyor. Öneriver Robo-Danışman, yatırımı kolaylaştırıcı yeni çözümler üretmeye ve yapay zeka modellerinin etkin kullanımı konularında sürekli olarak ar-ge çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Benzer Yazılar

DİJİTAL DÖNÜŞÜM
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Dijitalleşme Yatırımları Artacak
Devamını oku
AGITO UPDATE
SİGORTA SEKTÖRÜ
Türkiye Sigorta Sektörü 2. Uluslararası Sigorta Zirvesi’nde Buluştu!
Devamını oku
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
BAŞARI HİKAYESİ
SİGORTA SEKTÖRÜ
INSURTECH
Agito ve BNP Paribas Cardif İş Birliği Dijitalleşme Sürecinde Sektöre Yol Gösteriyor
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.