Başarı, Gelişim, İstikrar! Agito Çözümleri Globalde de Yükseliyor!

Agito, global başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Aysel B.
October 5, 2023

Global araştırma şirketi Celent’in sigorta ve finans sektörlerinin tedarikçi ortamını daha iyi anlamasını ve çözüm üreticilerini karşılaştırmasını sağlayan araştırmalarından biri olan PAS raporunun 2023 sayısında tekrar yer alıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketlerin teknolojik gelişmişlik seviyeleri, fonksiyonel çeşitliliği ve müşteri tabanını değerlendirerek özel bir metodolojiyle sınıflandıran bu araştırmada 6. Kez yer alma hakkına sahip olan tek Türk yazılım şirketi olmaktan gururluyuz.

Celent araştırmasında elde ettiğimiz bu istikrar bizim için çok önemli. Bu bilinirlik ile hem poliçe yönetim sistemlerimizi büyüyen pazarlara Celent güvencesi ile tanıtıyor hem de bu araştırmadan edindiğimiz önemli içgörüler ile global sigorta sektöründe konumumuzu güçlendiriyoruz. Yani, Celent Full Profile ve PAS raporlarında yer almak bizim için sadece bir global bilinirlik başarısı değil, hem de kendimizi sürekli güncel tutmamızı ve durmadan geliştirmemizi sağlayan bir danışmanlık iş birliği. 

Hayat ve Emeklilik Sigortacılığı ürünümüz Life4All ile Türkiye sigorta sektöründe elde ettiğimiz pazar liderliğini global başarılarla da taçlandırmak gurur verici. Bu başarıyı olağan kılan 250’nin üzerinde uzman çalışanımız ve bize güven ve desteğini her zaman hissettiğimiz iş ortaklarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Agito olarak büyümeye, gelişmeye ve yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz.

Benzer Yazılar

BİLİNİRLİK VE ÖDÜLLER
Agito, Bilişim500'de Birinciliğini Koruyor!
Devamını oku
AGITO UPDATE
BİLİNİRLİK VE ÖDÜLLER
Agito’dan Büyük Rekor
Devamını oku
AGITO UPDATE
DİJİTAL DÖNÜŞÜM
INSURTECH
Agito, 2024 Yılında Sigorta Sektörünü Yapay Zekanın Gücüyle Buluşturacak
Devamını oku
Dijital dönüşümün ilk
adımını birlikte atalım.